Duurzaam renoveren

De laatste tijd zijn er flinke prijsstijgingen geweest. Vooral gas- en elektriciteitstarieven zijn fors gestegen met wel bijna 350%. Iedereen merkt deze stijgingen, doordat je door de hoge kosten minder kunt besteden. Met kleine aanpassingen in je huis kun je flink besparen op je maandelijkse kosten. 

Wij, van Vihamij, vinden duurzaamheid belangrijk. Het is niet alleen verstandig voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Steeds meer mensen worden bewust van duurzaamheid en duurzaam verbouwen is populair geworden. Er is meer behoefte aan energiezuinige woningen. Door tijdens een klus voor ecologische bouwmaterialen te kiezen, kun je later veel besparen op je vaste lasten.

Duurzaamheid renoveren

Duurzaam renoveren is bij Vihamij ondergebracht in de onderstaande vijf aandachtsgebieden. Hieronder zie je de schijf van vijf. Door met je muis over de schijf heen te gaan, zie je een animatie met deze facetten.  

Opwekking
Opslag
WTW*
Isolatie
Afgifte

* WTW staat voor "Warmte terugwinning"

Bekijk de animatie voor een korte toelichting.

Huis
Huis_start2

Aandachtsgebieden 

Bij ieder van de genoemde aandachtsgebieden hebben wij een overzichtelijke informatiepagina gemaakt. Door op de knop 'lees meer' te klikken, ga je naar de betreffende pagina. Hier vind je up-to-date informatie en een directe link naar enkele van onze aanbevolen producten. 

Maak een keuze

OPWEKKING

Opwekking

Zonnepanelen

Wamtepompen


OPSLAG

Opslag

Thermische batterijenWTW

Wtw

Lucht

Water


ISOLATIE

Isolatie

Dak

Wand

Vloer

AFGIFTE

Afgifte2

Convectoren

Vloerverwarming

Zone indeling

(Smart) LED verlichting

Heb je vragen over een onderwerp of een product? Bezoek dan één van onze vestigingen of neem contact op met onze binnendienst. 

Copyright © 2022 Vihamij Handel B.V.