Powerplus Pro Power schroef-/klopboormachine 20VDC zonder accu

Levertijd: 2 weken
Prijzen excl. BTW
€ 84,30 Excl.BTW per Stuks
0
Powerplus
5400338088780
POWPB10200
7205529
Met deze snoerloze schroef-/klopboormachine van Pro Power boor je intensief en comfortabel in staal, hout, metselwerk en zelfs in beton. Het toestel heeft immers een borstelloze motor: krachtig en duurzaam met minder trillingen, minder onderhoud en een langere levensduur.
Je hebt de mogelijkheid tussen maar liefst 23 koppelstanden, een boorstand en zelfs een impactfunctie om nog krachtiger te boren met een maximaal koppel van 100Nm. Je kiest zelf ook of je met de lage of de hoge snelheid werkt. Zo heb je altijd de juiste snelheid voor de schroef- of boorklus die je wilt uitvoeren.
De machine heeft bovendien een snelspanboorkop met vergrendeling, wat het heel eenvoudig maakt om van schroefbit of boortje te wisselen. Het LED-werklichtje laat je toe om in slecht verlichte plekken te boren of schroeven. Ten slotte zorgt ook de snelstop voor je veiligheid en comfort, want deze brengt de boorkop meteen tot stilstand

Aparte batterij en lader. De batterij en lader zijn niet inbegrepen. Ze zijn afzonderlijk te koop en zijn geschikt voor het hele Pro Power-assortiment.
Welke Pro Power-batterij is compatibel? De 20V schroef-/klopboormachine is compatibel met alle 20V Pro Power-batterijen. Deze zijn beschikbaar in drie uitvoeringen, met een capaciteit van 2.0Ah, 4.0Ah of van 6.0Ah met een nog langere gebruiksduur.
Kenmerken
Artikelnummer 7205529
Merk Powerplus
Fabrikant Varo Powertools
Voltage 20 Volt
Artikel Schroef/klopboormachine
Series Pro Power
Copyright © 2024 Vihamij Handel B.V.