Winterwarm elektrische luchtverwarmer EH 5 kW

Direct leverbaar
Prijzen excl. BTW
€ 1.065,00 Excl.BTW per Stuks
2
8718328142501
GE05A0WW
5602578
Op een gasloze locatie kunnen de Winterwarm elektrische luchtverwarmers prima bijdragen aan de verwarming van een bedrijfspand. De voordelen van luchtverwarming gelden immers ook voor deze toestellen: snelle opwarming van de ruimte en een gelijkmatige temperatuurverdeling wat tot minder energieverbruik leidt. Dit kan als hoofdverwarming maar ook als bijverwarming. De modulerende ventilator toert terug zodra de ruimte op temperatuur is, en voegt naar behoefte opgewarmde lucht toe zodat de ruimtetemperatuur stabiel blijft en er geen tocht ontstaat. Alle EH types zijn voorzien van horizontale schoepen en kunnen optioneel voorzien worden van verticale schoepen.
De aansturing van de EH luchtverwarmers kan met de welbekende MultiTherm thermostaten van Winterwarm. Hierin zitten veel features verwerkt. Deze thermostaat regelt het terugmoduleren van de verwarmingscapaciteit zodra de gewenste ruimtetemperatuur bijna bereikt is. Het toestel blijft hierdoor langer in bedrijf en er vindt een betere recirculatie van de warmte plaats.
De Multitherm kan 8 toestellen tegelijk aansturen en eventueel in combinatie met een voeler op afstand geplaatst worden.
Kenmerken
Artikelnummer 5602578
Gewicht 25 kg
Merk Winterwarm
Fabrikant Winterwarm Heating Solutions BV
Type EH
Artikel Luchtverwarmer
Series EH
Copyright © 2024 Vihamij Handel B.V.