Winterwarm gasgestookte luchtverwarmer XR 100 + propaan

Levertijd: 1-2 weken
Prijzen excl. BTW
€ 6.830,00 Excl.BTW per Stuks
0
8718328144956
GN03AAUWND
5602560
De XR+ - serie is de opvolger van de standaard XR-serie, de meest verkochte gasgestookte luchtverwarmer van Winterwarm in de laatste 15 jaar met z'n unieke gepatenteerde warmtewisselaar en het compacte, moderne design. Deze strak vormgegeven toestellen hebben bewezen zorg te kunnen dragen voor een efficiënte verwarming van iedere bedrijfsruimte tegen lage kosten. Nu is daar de verbeterde versie XR+, een direct gasgestookte luchtverwarmer welke volledig voldoet aan de ErP2021 richtlijnen maar geen condensafvoer nodig heeft.
In de XR+ types zijn uiteraard alle positieve eigenschappen van de standaard XR behouden (delta T-regeling, modulerende brander, mogelijkheid tot verticale uitblazing, etc.) en tevens nieuwe toegevoegd. Zo is het uitblaaspatroon verbeterd door het zgn. airlift effect wat voor een betere menging van de uitgeblazen lucht zorgdraagt; tevens is het uitblaasvolume vergroot en daarmee ook de worp.
Een praktisch voordeel voor de installateur is dat de middelste types XR 40+, XR 50+ en XR 60+ nu ook een rookgasafvoer- en luchttoevoeraansluiting hebben met een diameter van 80mm.
XR10+ t/m XR 60+ luchtverwarmers kunnen in iedere positie opgehangen worden om naar wens horizontaal, diagonaal of zelfs verticaal uit te blazen. Als men het toestel naar beneden toe laat uitblazen, fungeert de luchtverwarmer ook als plafondventilator. De delta-T regeling zorgt ervoor dat de verzamelde warme lucht onder het plafond naar beneden wordt verplaatst en voorkomt zo warmteverlies door het dak.
Kenmerken
Artikelnummer 5602560
Gewicht 215 kg
Merk Winterwarm
Fabrikant Winterwarm Heating Solutions BV
Type XR+
Artikel Luchtverwarmer
Copyright © 2024 Vihamij Handel B.V.