Itho CVE alles-in-1 ventilatiepakket

Itho CVE alles-in-1 ventilatiepakket
Bezig met laden...

Goede ventilatie in een woning is essentieel en zorgt voor comfort en een gezonde binnenlucht. Een gemiddeld gezin produceert in een jaar circa 4000 liter vocht in hun woning.

Met een goed ventilatiesyteem wordt het vocht afgevoerd en zul je minder last hebben van o.a. schimmels. Dit is bovendien heel energiezuinig, want een goed geventileerde woning kost minder energie om te verwarmen.

De ventilatie-unit CVE-S ECO voert mechanisch af in de natte ruimtes; keuken, toilet, wasruimte en badkamer. Binnen de woning kan de CVE-S ECO worden gebruikt om bestaande ventilatie-units te vervangen of om woningen met natuurlijke ventilatie te verbeteren.

Voor een goede luchtverdeling worden afzuigventielen aangebracht op de openingen van de ventilatiekanalen in de te ventileren vertrekken. Via deze afzuigpunten wordt lucht afgezogen, terwijl via raamroosters in de gevels van woon- en slaapkamers verse lucht van buiten naar binnen stroomt.

Bij de ontwikkeling van de CVE-S ECO heeft Itho Daalderop een aantal vernieuwende technieken toegepast. De CVE-S ECO is standaard voorzien van een geïntegreerde vochtsensor. Deze vochtsensor meet nauwkeurig, waardoor er voldoende geventileerd wordt als je aan het douchen bent.

Om ventileren nog makkelijker en slimmer te maken is onderstaande pakket samen gesteld:

Itho CVE alles-in-1 ventilatiepakket

Dit pakket bevat alles om je huidige ventilatiesysteem één op één te updaten naar een energiezuinig en comfortabel ventilatiesysteem.

Naast de energiezuinige CVE-S ECO SP inclusief geïntegreerde vochtsensor bestaat het pakket uit:

  • RFT Auto bediening
  • 4 ventielen
  • Extra aansluitsnoer met eurostekker

Standaard is de Perilexstekker aan de unit gemonteerd en met deze extra voeding is er voor elke woning een oplossing. De 4 meegeleverde ventielen zorgen ervoor dat de woning compleet geupdated is.


Productvoordelen:

  • Bewezen, betrouwbaar en stil
  • Toepasbaar in elke situatie
  • Verbruikt tot 83% minder energie dan ventilatoren met wisselstroom
  • Standaard geïntegreerde vochtsensor
  • Handig Alles-in-1 ventilatiepakket
Copyright © 2024 Vihamij Handel B.V.