Powerplus Tuingereedschap - Goed & Betaalbaar

Powerplus Tuingereedschap - Goed & Betaalbaar
Bezig met laden...

Powerplus kettingzaag 254 cc 250 mm (0548009)

Het compacte en lichte design van deze Powerplus kettingzaag, maakt het toestel ideaal voor de kleinere snoeiwerken in je tuin. Hij is voorzien van een 25,4 cc motor waardoor je geen rekening hoeft te houden met een verlengsnoer en over de nodige bewegingsvrijheid beschikt. De kettingzaag verbruikt weinig brandstof en het toestel is uitgerust met een stevig zwaard van 250 mm en een kwalitatieve ketting.

Om slijtage te verminderen en een soepele werking te garanderen, wordt de ketting automatisch gesmeerd. Bovendien ervaar je geen terugslag of vervelende trillingen dankzij een geïntegreerd vibratie-reductie systeem. Na gebruik berg je de kettingzaag veilig op met behulp van de robuuste beschermhoes.

Powerplus Bosmaaier 32,5 CC (0548001)

Als je op zoek bent naar een toestel om verschillende tuinklussen aan te pakken, dan is deze bosmaaier de ideale tool! De bosmaaier trimt het gras in je tuin, maar pakt ook hoog onkruid of wildere begroeiing aan. Dankzij de trillingsreductie en fietshandgreep pak je ook de zwaardere taken in alle comfort aan. Met de “easy start” en automatische draadverlenging ben je altijd snel vertrokken.

De dubbele bobijn heeft een lengte van 4 m die een snijbreedte oplevert van 420 mm en 255 mm, respectievelijk voor de grastrimmer en de bosmaaier. De 32,5cc-motor haalt een toerental van 9000 min-1 en in de ruime benzinetank kan wel 0,8 l. Met deze grote capaciteit word je dus niet meteen onderbroken tijdens het tuinieren en ziet je tuin er gauw weer ordelijk uit.

Powerplus tuin multitool 4 in 1 42,7 cc (0548002)

Dit 4-in-1 tuingereedschap, voorzien van een 42.7cc-motor, verander je in een handomdraai in een haagschaar, grastrimmer, bosmaaier of kettingzaag. Met één enkel toestel kan je dus een brede waaier aan taken in de tuin aanpakken, afhankelijk van welk opzetstuk je kiest. Er is ook aan je comfort en veiligheid gedacht met de beschermkap en het draagharnas.

Haagschaar

Ideaal voor het snoeien van kleinere heggen. Deze haagschaar heeft dubbelzijdig snijdende messen van 430 mm. Je snoeit er zeer nauwkeurig takken met een diameter tot 23 mm mee.

Grastrimmer

Met de grastrimmer werk je netjes je grasranden af of maai je plekken waar je grasmaaier niet bij kan. Deze grastrimmer heeft een maaibreedte van 430 mm en de snijdraad heeft een lengte van 4 m.

Bosmaaier

Voor het grovere werk gebruik je beter de bosmaaier. Met een werkbreedte van 255 mm hou je moeiteloos ook taai gras en struiken in bedwang.

Kettingzaag

Werk vlot, veilig en comfortabel met de kettingzaag. De ketting wordt immers automatisch gesmeerd voor een soepel gebruik. Bovendien zijn de terugslag en trillingen tot een minimum beperkt. Zowel het zwaard als de ketting zijn van premium kwaliteit.

Powerplus Heggeschaar 22,5 cc 600 mm (0548003)

Deze benzine haagschaar is licht, wendbaar én volledig draadloos. Je bent dus volledig vrij om te bewegen, zonder dat een verlengsnoer je belemmert of in de haag vasthangt. Een roterend handvat laat je heel gemakkelijk de vorm van struik of haag volgen zonder jezelf in bochten te wringen.
De Heggeschaar is uitgerust met een 22,5 cc benzinemotor en kan takken met een dikte tot 28 mm te baas. Hij snoeit met zijn dubbelzijdig snijdende messen met een meslengte van 60 cm eenvoudig kleine struiken en middelgrote hagen.

Powerplus 2-takt olie 1L (0548006)

Voor al je tuingereedschap met 2-taktmotor is er deze 2-taktolie. Je mengt deze samen met je brandstof om de optimale brandstof-olieverhouding te bereiken. De bus bevat 1 liter 2-taktolie.

Powerplus Pro Power grasmaaier 1800W Ø 460 mm (7205115)

Deze kwaliteitsvolle grasmaaier heeft een sterke, slijtvaste 1800W-inductiemotor en een robuuste stalen behuizing bestand tegen herhaald gebruik en alle weersomstandigheden. Met een maaibreedte van maar liefst 46 cm en een grote opvangbak van 60 liter, kan hij met gemak ingezet worden in grote tuinen. Het maaien gaat extra snel vooruit.

De maaihoogte is instelbaar op 7 standen tussen 30 en 90 mm, zodat je het gras zowel kort kan maaien of het juist wat langer kan laten. Je kan het tijdens het maaien niet alleen opvangen in de grote grasopvangbak, maar dankzij de mulchfunctie kan je het gras ook fijn verhakselen en gebruiken als natuurlijke meststof voor het gazon.

Powerplus hogedrukreiniger 2200W 170 bar (7205453)

Deze hogedrukreiniger kan het zwaarste werk aan. Hij heeft een 2200W-motor die tot 450 liter water per uur levert, bij een maximale druk van 170 bar.

De hogedrukreiniger heeft een automatisch start/stop-systeem. Dit betekent dat de motor enkel start als je het spuitpistool aanzet (of dat de motor zich onmiddellijk uitschakelt als je spuitpistool uitzet). Dit is niet alleen zeer handig in gebruik, maar bespaart je tegelijk ook veel energie en waterverbruik.

Dehogedrukreiniger is een echte all-rounder waarmee je dankzij de geïntegreerde 1100ml-zeeptank ook zeep of detergenten kunt gebruiken. De hogedrukreiniger heeft ook een lange slang van 8 meter en een elektrisch snoer van 5 meter. Je krijgt hierdoor heel wat bewegingsvrijheid.

Powerplus rioolreinigingsset 15 meter (0549107)

Met deze lange, flexibele slang van Powerplus X Garden reinig en ontstop je gemakkelijk buizen en leidingen. Door drie krachtige achterwaartse stralen wordt de slang in de leiding geduwd en wordt het vastzittende vuil los gespoten.

Copyright © 2022 Vihamij Handel B.V.