Dynamic way elektrische vloerverwarming

Dynamic way elektrische vloerverwarming
Bezig met laden...

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT

Dynamic way elektrische vloerverwarming.

De elektrische vloerverwarming van The Dynamic Way is duurzaam in gebruik en eenvoudig te installeren. Het is ideaal voor situaties waarin je geen compleet buizenstelsel wilt aanleggen, maar enkel 1 bepaalde ruimte wilt verwarmen.

The Dynamic Way elektrische vloerverwarmingsmatten in onderstaande maten zijn zeer geschikt om tegels, vinyl en laminaat mee te verwarmen.

 

  • 1m2 (150W)
  • 4 m2 (600W)
  • 10 m2 (1500W)
  • 16 m2 (2400W)

 

Deze elektrische vloerverwarmingsmatten zijn gemakkelijk en snel te installeren dankzij het zelfklevende materiaal. Daarnaast is de elektrische vloerverwarmingsmatten slechts 3 mm dik, waardoor deze gemakkelijk geëgaliseerd kunnen worden op het vloeroppervlak.

De meegeleverde Dynamic Way klokthermostaat in de kleur zwart is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in combinatie met de elektrische vloerverwarmingsmatten. Deze klokthermostaat zorgt ervoor dat de vloerverwarming duurzaam wordt aangestuurd.


De verschillende ingebouwde programma’s zorgen ervoor dat de vloerverwarming op verschillende periodes per dag in- en uitgeschakeld kan worden. Dit zorgt ervoor dat er alleen energie verbruikt wordt wanneer dat nodig is. Deze klokthermostaat is ook nog eens te bedienen met een app via wifi.

Copyright © 2024 Vihamij Handel B.V.