banner_3

De laatste tijd zijn er flinke prijsstijgingen geweest waarbij vooral de prijzen van gas en elektra fors zijn gestegen. Iedereen krijgt met deze stijgingen te maken. Met enkele aanpassingen in huis kan je klant al flink besparen op deze maandelijkse kosten. 

Wij van Vihamij vinden energie besparen ook belangrijk. Het is niet alleen financieel aantrekkelijk voor je klant, maar vaak ook gunstiger voor het milieu. Steeds meer mensen worden bewust van het energieverbruik en duurzaam verbouwen is populair geworden. Er is hierdoor ook steeds meer behoefte aan energiezuinige woningen.

Door tijdens een klus besparende bouwmaterialen en oplossingen te adviseren, help je de klant dus met besparen!

Vihamij Energie Bespaar Platform

Speciaal hiervoor hebben wij bij Vihamij het Energie Bespaar Platform opgezet. Hierbij wordt duurzaam renoveren ondergebracht in de onderstaande vijf aandachtsgebieden.

* WTW staat voor "Warmte terugwinning"

Liever advies op maat?

VEBC_lang

Vihamij Energie Bespaar Centrum - Wormerveer

In Wormerveer staat onze eerste Vihamij Energie Bespaar Centrum. Naast ons online platform voor informatie en ondersteuning op het gebied van energiebesparing staan wij als Vihamij ook altijd dicht bij onze klanten met een persoonlijke benadering.

Dit doen wij vanuit ons nieuwe centrum. Maak live kennis met, en krijg advies over diverse oplossingen van alle 5 de aandachtsgebieden: Opwekking, Opslag, Warmte terugwinning, isolatie en Afgifte. Innovatief, informatief en inspirerend!

Aandachtsgebieden 

Bij ieder van de genoemde aandachtsgebieden hebben wij een overzichtelijke informatiepagina gemaakt. Hier vind je up-to-date informatie en een directe link naar enkele van onze aanbevolen producten. 

Maak een keuze

OPWEKKING

Opwekking

Zonnepanelen

Wamtepompen


OPSLAG

Opslag

Thermische batterijenWTW

Wtw

Lucht

Water


ISOLATIE

Isolatie

Dak

Wand

Vloer

AFGIFTE

Afgifte2

Convectoren

Vloerverwarming

Zone indeling

(Smart) LED verlichting

Vragen & advies

Heb je vragen over een onderwerp of een product? Bezoek dan het Energie Bespaar Centrum in Wormerveer, bel ons op 075 210 2023 of stuur een bericht via de onderstaande knop.

Vihamij Energie Bespaar Centrum
Industrieweg 36
1521 NE Wormerveer

Copyright © 2024 Vihamij Handel B.V.