banner_3

De laatste tijd zijn er flinke prijsstijgingen geweest waarbij vooral de prijzen van gas en elektra fors zijn gestegen. Iedereen krijgt met deze stijgingen te maken. Met enkele aanpassingen in huis kan je klant al flink besparen op deze maandelijkse kosten. 

Wij van Vihamij vinden energie besparen ook belangrijk. Het is niet alleen financieel aantrekkelijk voor je klant, maar vaak ook gunstiger voor het milieu. Steeds meer mensen worden bewust van het energieverbruik en duurzaam verbouwen is populair geworden. Er is hierdoor ook steeds meer behoefte aan energiezuinige woningen.

Door tijdens een klus besparende bouwmaterialen en oplossingen te adviseren, help je de klant dus met besparen!

Vihamij Energie Bespaar Platform

Speciaal hiervoor hebben wij bij Vihamij het Energie Bespaar Platform opgezet. Hierbij wordt duurzaam renoveren ondergebracht in de onderstaande vijf aandachtsgebieden. Door met je muis over de schijf heen te gaan, zie je een animatie met deze facetten.  

Opwekking
Opslag
WTW*
Isolatie
Afgifte

* WTW staat voor "Warmte terugwinning"

Bekijk de animatie voor een korte toelichting.

Huis
Huis_start2

Aandachtsgebieden 

Bij ieder van de genoemde aandachtsgebieden hebben wij een overzichtelijke informatiepagina gemaakt. Door op de knop 'lees meer' te klikken, ga je naar de betreffende pagina. Hier vind je up-to-date informatie en een directe link naar enkele van onze aanbevolen producten. 

Maak een keuze

OPWEKKING

Opwekking

Zonnepanelen

Wamtepompen


OPSLAG

Opslag

Thermische batterijenWTW

Wtw

Lucht

Water


ISOLATIE

Isolatie

Dak

Wand

Vloer

AFGIFTE

Afgifte2

Convectoren

Vloerverwarming

Zone indeling

(Smart) LED verlichting

Vragen & advies

Heb je vragen over een onderwerp of een product? Bezoek dan één van onze vestigingen of neem contact op met onze binnendienst. 

Copyright © 2022 Vihamij Handel B.V.