Geberit AquaClean Alba

Bezig met laden...

Tijd voor een revolutie in de badkamer - de nieuwe, betaalbare Geberit AquaClean Alba douchewc

Het is tijd voor een revolutie in de badkamer. Maak kennis met de nieuwe, betaalbare Geberit AquaClean Alba douchewc. Geberit AquaClean Alba richt zich op de essentiële functies van een douchewc; een verfrissende WhirlSpray douchestraal, krachtige TurboFlush spoeltechnologie en een elegant ontwerp van topontwerper Christoph Behling en dit alles tegen een bescheiden meerprijs in vergelijking met een conventioneel wandcloset. Het nieuw ontwikkelde bevestigingselement en de geoptimaliseerde verpakking maakt de installatie van de AquaClean Alba nog eenvoudiger. Dankzij AquaClean Alba is de stap van een normale wc naar douchewc voor iedereen haalbaar.

Geberit_AquaClean_Alba_1-banner

De nieuwe AquaClean Alba ziet eruit als een normale wc, waarbij de technische eenheid onzichtbaar is en zich in de keramiek bevindt. Dit conventioneel ogende toilet biedt echter optimale frisheid en hygiëne tegen een kleine meerprijs. Het begin van een nieuw tijdperk in de badkamer.          

Naast de unieke WhirlSpray-douchestraal en de zeer stille en bijzonder effectieve TurboFlush-spoeltechnologie biedt de AquaClean Alba een eenvoudig te reinigen wandcloset vanwege het randloze ontwerp, water op lichaamstemperatuur, een automatisch ontkalkingsprogramma en een afstandsbediening, inclusief wandhouder. Bepaalde instellingen kunnen ook via de Geberit Home-app worden bediend.

De designfactor
Het ontwerp van AquaClean Alba komt van topontwerper Christoph Behling, net als de andere AquaClean douchewc-modellen. Bij het ontwerp van het nieuwste familielid heeft Behling prioriteit gegeven aan een eenvoudig en elegant ontwerp, dat oogt als een normaal toilet en voldoet aan alle eisen op het gebied van hoogwaardige materialen.

Eenvoudig bediend
De AquaClean Alba doet zijn werk perfect en zorgt voor een aangenaam, verkwikkende en effectieve reiniging van het onderlichaam met water op lichaamstemperatuur. De belangrijkste douchefuncties kunnen comfortabel worden bediend met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening en extra functies zijn beschikbaar via de Geberit Home-app.

Geberit_AquaClean_Alba_9

Voor iedereen en voor elke situatie
Geberit AquaClean Alba is geschikt voor bijna alle bouwsituaties. De standaard aansluitmaterialen van Geberit zorgen ervoor dat de douchewc compatibel is met alle installatiesystemen, Geberit Monolith sanitairmodules en het Geberit AquaClean designpaneel.

Dankzij AquaClean Alba is de stap van een normale wc naar een douchewc voor iedereen, zowel voor de particulier, als voor hotels, wooncomplexen, kantoorgebouwen of cruiseschepen haalbaar.

Eenvoudig geproduceerd

In een Europese Geberit keramiekfabriek wordt het wc-keramiek in één gietronde gemaakt en niet in de gebruikelijke twee. De slim ontworpen mal betekent dat er voor het AquaClean Alba-model geen apart gietproces voor de sifon nodig is. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook materiaal en energie en is daarom ook duurzaam in de productie. 

Eenvoudig geïnstalleerd
Het nieuwe gietproces is mogelijk dankzij de toevoeging van een inklikbare montagebeugel voor bevestiging aan de muur in plaats van een keramische achterwand. De Easy Fast Fix-bevestigingstechnologie van de douchewc maakt de installatie nog eenvoudiger. 

Eenvoudig verpakt
De drastisch vereenvoudigde, montagevriendelijke verpakking van de AquaClean Alba zorgt ervoor dat bij de installatie één doos plus één installateur voldoende is. De geoptimaliseerde verpakking vermindert het totale volume aanzienlijk en minimaliseert het afval. Dat maakt het leven van de installateur een stuk eenvoudiger.

Geberit_AquaClean_Alba_6
Geberit_AquaClean_Alba_3
Copyright © 2024 Vihamij Handel B.V.