Onze overgang naar een geavanceerd ERP-systeem

Beste klant,

Als trouwe partner van Vihamij Handel B.V. willen we je graag op de hoogte brengen van een nieuwe ontwikkeling binnen ons bedrijf.

We zijn blij om aan te kondigen dat we op 4 september de overstap gaan maken naar een geavanceerd ERP-systeem (Enterprise Resource Planning). Deze stap is bedoeld om onze efficiëntie te vergroten en onze dienstverlening te verbeteren.

Wat is een ERP-Systeem?
Een ERP-systeem is een geïntegreerde software-oplossing die verschillende bedrijfsprocessen binnen ons bedrijf optimaliseert. Dit stelt ons in staat om op een effectieve manier te werken, waardoor we onze aandacht helemaal kunnen richten op jou als klant.

Wat betekent dit concreet voor jou als klant?

  • Betere service
    Met het nieuwe ERP-systeem kunnen we bestellingen sneller verwerken en toepassingen ontwikkelen die het bestelgemak verder vergroten.

  • Betere communicatie
    Het ERP-systeem stelt ons in staat om je sneller te informeren over lopende bestellingen, offertes en facturen.

  • Betere betrouwbaarheid
    Het ERP-systeem is gemakkelijk toegankelijk voor onze medewerkers en wordt altijd actueel voorzien van beveiligingsupdates, waardoor je met een gerust hart zaken kunt blijven doen met ons.

Overgangsperiode en ondersteuning
Veranderingen brengen uitdagingen met zich mee en we willen je verzekeren dat we er alles aan doen om de overgang soepel te laten verlopen. We streven ernaar om de impact op jouw bedrijfsactiviteiten tot een minimum te beperken. In het weekend van de overgang wijkt onze service wel iets af van hetgeen je van ons gewend bent. Houd rekening met onderstaande:

Overgangsperiode ERP

Inloggen webshop
Vanwege de overstap kan voor sommige klanten het gekoppelde e-mailadres wijzigen. Als het niet lukt om in te loggen neem dan contact op met onze e-commerce afdeling via de knop hieronder. Vergeet niet om je klantnummer te vermelden zodat we je sneller kunnen helpen.

Contact
Heb je vragen over het nieuwe ERP-systeem? Of wil je meer informatie hierover ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via bc@vihamij.nl. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden die je mogelijk hebt over deze overgangsperiode.

We willen je bedanken voor het vertrouwen in ons en bouwen graag samen met jou aan een nog betere samenwerking!

Met hartelijke groet,
Directie Vihamij Handel B.V.

Copyright © 2024 Vihamij Handel B.V.