240319_VW_1400x200
Remeha. Creating better living environments.

Remeha gelooft dat iedere verandering klein begint en dat we samen het verschil maken voor een betere leefomgeving. Door nieuwe dingen te bedenken en te innoveren. Remeha bedenkt, ontwerpt en maakt oplossingen voor het binnenklimaat die nú bijdragen aan een duurzamere leefomgeving. Producten die bijdragen aan je comfort. En steeds zuiniger en slimmer zijn. Dat is wat ons verbindt en in beweging brengt. Want wat klein begint, kan zomaar de wereld veranderen.

Remeha, onderdeel van BDR Thermea Benelux, ontwikkelt innovatieve en energiezuinige producten voor klimaatbeheersing c.q. warmte, koeling en warm water, zowel voor woningen als utiliteit. Met haar innovaties wil Remeha zo goed mogelijk anticiperen op wensen en behoeften van nu en in de toekomst. Door duurzame binnenklimaatoplossingen haalbaar en betaalbaar te maken wil het bedrijf een belangrijke bijdrage leveren aan een CO2-neutrale samenleving. Hybride warmtepompen, met op termijn de toepassing van duurzaam gas, spelen ook in de verdere toekomst hierin een belangrijke rol.

Met ruim 500 medewerkers in Nederland geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee zij in Nederland én in Europa is uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant. Remeha is één van de voornaamste merken binnen BDR Thermea Group.

Vertrouwde warmte, klaar voor de toekomst

240319_WO_600x350_1

De cv-ketels van Remeha behoren al jaren tot de beste van Nederland. Dat vertaalt zich terug in een laag verbruik en tevreden gebruikers. Daarnaast biedt Remeha zekerheid. Alle cv-ketels zijn geschikt om gekoppeld te worden met duurzame systemen zoals bijvoorbeeld een hybride warmtepomp.

Het beste van twee werelden

240319_WO_600x350_2

Een hybride warmtepomp is de snelste manier van verduurzamen voor bestaande bouw en renovatie. De bestaande cv-installatie wordt daarbij uitgebreid met een warmtepomp. Daarmee is de oplossing niet aardgasvrij, maar wordt jaarlijks tot wel 70% op gasverbruik bespaard zonder ingrijpend te hoeven verbouwen.

Voorraad zorgt voor zekerheid

240319_WO_600x350_3

Met een cv-ketel in huis zijn we gewend geraakt aan warmte en warm water op ieder gewenst moment. Willen we hetzelfde comfort met een warmtepomp, dan kunnen we haast niet zonder een warm water voorraad.

Bekijk hier de duurzame producten van Remeha

Copyright © 2024 Vihamij Handel B.V.